Houtaantasters

Zet Traas Building Care in bij houtschade

Waarom

Houtinsecten bestrijden

Boktors, houtwormen, bonte knaagkevers en houtmieren zijn voorbeelden van insecten die ervoor zorgen dat het hout binnen uw schuur, woning of bedrijfspand beschadigd raken. Daarnaast kunnen ook vocht en zwammen zorgen voor de nodige houtschade.Traas Building Care is onderdeel van Traas Nederland. Zij hebben jarenlange ervaring met het bestrijden van deze insecten en oorzaken. 

Herken actieve insecten

  • Kleine uitvlieggaten
    Dit zijn de uitgangen van de boorgangen die de houtkevers gebruiken om zich naar buiten toe te begeven.
  • Ophopingen van verpulverd hout
    Volwassen kevers die willen uitvliegen, duwen het boormeel naar het oppervlak, wat zorgt voor kleine ophopingen verpulverd hout op uw vloer of houtconstructie. Dit boormeel is vaak een combinatie van uitwerpselen met zaagsel of snippers van het hout.
  • Boormeel tranen
    Uitlopers of plekken in het hout waarbij schade te zien is.

Plan een gratis houtinspectie

Wanneer u het vermoeden heeft van bijvoorbeeld houtworm, houtkevers, termieten, zwam of houtrot, dan is het mogelijk om een gratis houtinspectie in te plannen met een medewerker van Traas Ongediertebestrijding of Traas Building Care. Wij komen bij u langs om te kijken of er actieve houtaantastende insecten of houtaantasters aanwezig zijn. We kunnen dan direct zien hoe groot de schade is en of er een behandeling nodig is. Dit advies ontvangt u van ons in een rapport op maat. 

Bel voor een vrijblijvende inspectie naar 088-2212122 of stuur een bericht via ons contactformulier.