Traas
Ongedierte
bestrijding

Al 25 jaar dé specialist!

Wie zijn wij

Over ons

Traas Ongediertebestrijding houdt zich bezig met het voorkomen, bestrijden en weren van alle soorten ongedierte op diverse manieren. Van het bestrijden van houtaantasters tot het aanbrengen van wering en het opstellen van hygiëne- en ongediertepreventieplannen. Wij zijn al sinds 1996 actief in de wereld van ongediertebestrijding en -preventie!

Door onze ruime ervaring zijn we in staat om uw plaagdierproblemen snel en efficiënt op te lossen. Traas Nederland heeft een landelijke dekking, er is altijd een bestrijder dicht bij u in de buurt!

MISSIE

Traas Nederland streeft naar een optimale harmonie tussen mens, dier en natuur door op een gezonde en innovatieve wijze om te gaan met de beheersing van plaagdieren.

Traas gelooft dat mens, dier en natuur onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. De maatschappij van nu heeft ons door produceren en consumeren veel welvaart gebracht, maar ook geleid tot een nog grotere behoefte aan evenwicht tussen flora en fauna.

Als gerenommeerd en volledig gecertificeerd bedrijf is Traas al ruim 25 jaar actief om dit evenwicht te optimaliseren door zijn zeer specialistische dienstverlening en de verschillende bedrijfstakken die het bedrijf rijk is. Dit vanuit de kernactiviteiten: wering, integrated pest management (IPM), biologische bestrijding en houtherstel.

Traas gaat met zijn toonaangevende, nationale karakter verder waar anderen stoppen, om zo een duurzame meerwaarde te bieden aan de gezondheid van mens, dier en milieu.